Artister og show for barn

Vi tilbyr en lang rekke supersomme show for barn. Alt fra airbrush, multimedia quiz og gorilla angrep, til Dinosaur show, prinsesse- og riddershow og mye mye mer.

Se et utvalg av våre tilbud under på denne siden.

Airbrush

Vi har stensiler for de fleste typer idrett, valentine, jul, halloween, vår, blomster og hva du måtte ønske. Vi kan også spesiallage stensiler for ditt tema.

Vi kan lage din egen logo, symbol eller hva du måtte ønske. Bestillingstid for å få lagd opp en slik stensil er ca 3 uker. Kostnad ca kr. 900. Rundt 450 for hver ekstra stensil i samme bestilling.

Har du en butikk som skal åpnes kan vi tatovere ansatte helt likt.

Dino-show

Nå kan du bygge din egen Jurassic Park med vår hjelp. Fullanimatroniske dinosaurer som kan gå, lage dinosaurbrøl og du kan til og med få deg en ridetur. Et uforglemmelig, forhistorisk eventyr for hele familien. Opplegget er lettvint og finnes ikke plasskrevende.

Familieshow

Bildet er beskrivende for stemninga. Hysterisk krampelatter, spenning, tempo, galskap og magi i skjønn forening. Showet er lagd med en barnedel og en voksendel. Ønskes kun barneshow, endres dette enkelt.

Familieshow Klovnen Roger

Vi har vel tilbudt våre kunder i over 20 år, at hvis de finner en artist som lager MER liv i barna enn Klovnen Roger, så betaler Eventmarked.no honoraret. Er dette galskap satt i system? Nei, det er galskap og humor uten system.

Gorilla

Dette er et konsept som er anvendelig til ulike anledninger. Som videoen under viser, består denne seansen av å skremme en utvalgt voksenperson, for at andre skal få en god latter. Den «tilfeldige» personen har vi selvfølgelig snakket med på forhånd, men vedkommende vet ikke HEEEELTklar over hva som skal skje. Se video og les deretter lengre ned på siden.

Humorkurs med Roger

Med Rogers mange egenskaper som revyartist, magiker, oppkomme av oppgaver, puzzel og konkurranser, samt turninstruktør med idrettsfaglig bakgrunn, er det duket for mye moro.

Kaptein Skuteløs Familieshow

Endelig et morsomt sjørøvershow på veien. Ofte når man skal lage et tema, går det på bekostning av barnas moro. Her ler barna så de tørker tårer. Masse flotte premier, musikkfanfarer og trampeklapp til alle som hjelper til på scenen. Stødig anført av en tilsynelatende misslykket sjørøver. Barna ler seg skakke!

Multimedia Quiz-show for barn

På alle måter et fantastisk show der vi tester både kunnskap og reaksjonsevne. Publikum føler seg delaktig hele tiden, da alle kan følge med på spørsmål, videosnutter, høre musikk, samt se både svar og poengsummer.

Nordens råååeste ballongshow!

Handarbeid i et utrolig tempo – til munter musikk. Ballongshowet avholdes på bakkeplan fra en bod på 2×3 meter. En rigg med lydanlegg, pakkemaskin og masse duppedingser. Rundt 50 ulike ballongtyper brukes og formes til de utroligste kreasjoner. Alt deles ut gratis under mottoet «den som roper høyest får ballong». Til musikk, hyl og klovnestreker, skapes en stemningsbombe av dimmensjoner. Tilbyr 2-3 show x 20 minutter.

Magisk kabinett

Stilig i entreen til firmafesten, perfekt til alle events som vil ha noe helt spesielt. Morsomme bilder går aldri av moten. Gå inn bak kabinettet.

Når frontgardina åpnes, er ditt hode plassert på en pidestall. Ser helt utrolig ut. Ta bilde og del med dine venner. Vi har også fotostasjon med papirbilder.

Kabinettet er et kunstverk som vi dessverre ikke kan sende, i frykt for transportskade.

Vi kan frakte dette med egen bil, slik at du kan leie det for en dag eller en periode.

Start typing and press Enter to search