Familieshow Klovnen Roger

Vi har vel tilbudt våre kunder i over 20 år, at hvis de finner en artist som lager MER liv i barna enn Klovnen Roger, så betaler Eventmarked.no honoraret. Er dette galskap satt i system? Nei, det er galskap og humor uten system.

Barneunderholdning kun på barns premisser, ingen rød tråd eller låst regi. Med premier for flere tusen kroner er det hyl og skrik for å komme opp på scenen fra første sekund.

Familieshow Klovnen Roger

Vi har vel tilbudt våre kunder i over 20 år, at hvis de finner en artist som lager MER liv i barna enn Klovnen Roger, så betaler Eventmarked.no honoraret. Er dette galskap satt i system?

Nei, det er galskap og humor uten system.

Barneunderholdning kun på barns premisser, ingen rød tråd eller låst regi. Med premier for flere tusen kroner er det hyl og skrik for å komme opp på scenen fra første sekund.

Showet er lagd for barn, men kan krydres med flere innslag som passer voksne. Kan også tilpasses små og store scener. Hovedtanken er allikevel at, foreldre underholdes best ved å se at barna koser seg.

Tilbakemeldinger..

 • Roger var god, irriterende god.

  Bjørn Hosen Åfjord Frivilligsentral
 • Roger fikk nærmest hårene til å reise seg på publikum. Et spesielt og totalt utenfor boksen-show. Humor og skarp magi. Diverse oppgaver og tull med tall, som lurer selv den mest oppegående, er alene et kjempeopplegg.

  Kryptos Ungdomsklubb
 • Sjømatfestivalens absolutt mest fornøyelige innslag!

  Vesterålens Avis
 • For de som trodde de var kommet til Peter Pans rike var nok det ikke langt unna sannheten. Sceneshowet tok publikum med storm fra første øyeblikk. Roger viste tydelig hvordan man skal underholde barn og han leverte et kjempeshow. Barna nærmest hylte av latter!

  Brønnøysunds Avis
 • Takk for super levering i 10 år. Nok en publikumsrekord ble slått i 2018. Takker også for makeløs god service. Tror hver og en gikk hjem med et stort smil. Vi vil ha deg tilbake i 2019.

  Uti Havet, Mausund Arr. Komitè - Kine Lydia
 • Et forrykende flott familieshow du leverte i januar 2018. Du har en unik evne til å skape god kommunikasjon med publikum. En herlig forestilling med masse engasjement, latter og lyd fra salen. Flott at flere barn fikk delta aktivt i showet. Vi har booket nytt show i 2019.

  Silje T. Eriksen UL Framsteg
 • Tusen takk for et fantastisk show her på museet i dag. Latterkrampegarantien ble innfridd. Her lo vi til tårene rant. Vi gleder oss allerede til neste besøk.

  Adele Grande Norweg
 • Vi har sjelden hatt mer gøy. Et forrylende show med Roger Skar. Både barn og voksne storkoste oss og lo så tårene trillet. Rett og slett unikt!

  Raymond Andreassen Mosjøen
 • Roger var med når Playroom Event bisto DNB med deres Sommerturne 2014. Det var en omfattende turné i hele Nordland fylke. Roger skapte ett stort engasjement hos barn i alle aldre. Latter, glede, kreativitet er ord som beskriver showet. Roger møtte alltid opp i tide, og var godt forberedt. Det var en sann fryd å ha med Roger på tur, og om vi skal ha liknende opplegg ringer jeg han. Anbefales på det sterkeste!

  DNB Roadshow
 • Quiz-showet var for meg høydepunktet. Det at så mange fra publikum fikk delta i en konkurransen var definitivt en suksess. Dette er jo noe mange kjenner seg igjen i fra Buzz på play station. Å få servert dette i så stort format var rett og slett stilig.

  Kent O. Hammer Ikea

FÅ ET TILBUD

Klovnen Roger kan bestilles hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search