Sunt og holdningsskapende

Fysisk fostring, tørre å prøve noe nytt og utfordrende, drive fysisk aktivitet uten å måtte være tilsluttet en idrett, ha det gøy og samtidig gi kroppen god trening. Helseverdien i Barnas Festival er stor.

Derfor skal konseptet rundt også være sunt og holdningsskapende. Melk og brød i restauranten, fremfor brus og potetgull.

Vi drar inn nødetatene for å fortelle om sin virksomhet, gjerne med en demonstrasjon av narkohund etc. Bonusen er utrykningskjøretøyene som barna synes er et veldig spennende innslag.

Politi og brannbil er spesielt populært. Når barna i tillegg får sitte i bilene, prøve handjern og skru på blålys, så er en drøm gått i oppfyllelse.

Hvorfor arrangere Barnas Festival?

Det vil gi din klubb økt rekruttering og stor oppmerksomhet i lokalmiljøet. Arrangementet vil gi gode inntekter og økende inntekter år for år. Å kombinere din idrett med vårt konsept, vil løfte verdien av begges aktiviteter.

Med Eventmarked.no på laget, har du en mobil eventyrpark som alltid har siste skrik innen underholdningsbransjen. Vi leverer det mest spektakulære, enten det er show eller aktiviteter.

Eventmarked.no har temaaktiviteter til nær sagt alt. Det vi ikke har, lager vi. Her har vi Brannman Sams Kjempestol, som barna blir fotografert i, med egen fotostasjon. Bildet de får med seg hjem har postkort på baksida. Da kan de sende til bestemor eller andre kjære.

Brannmann tegneverksted er også lagd etter samme tema med en flott bakvegg med flammer og brannbil.

Ambulanse med dukke på båre. Her er barna tilstede når det kobles til pustemaske, venflon etc. Personell forklarer til barna som er stumme av forundring.

Vi stiller gjerne med turnverksted. Turn er noe av det mest grunnleggende og byggende barn kan drive med om man skal tenke helse.

Her gjør vi turn morsomt, enkelt og oppnåelig. Her er avbildet en 15×4 meter airtrack med kraftig sprett, samt en flyttbar modul.

FÅ ET TILBUD

Vi har avdelinger i alle landsdeler.
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search