Artister og show for voksne

Vi tilbyr spektakulære lasershow, illusjonsshow, quiz show og mye mer. Roger leverer illusjon og magi i verdensklasse. Se noen av våre tilbud under.

Close up Magic

Riktig utført er close up magic den kunstarten som kommer nærmest stjernehimmelen. Å se ting forsvinne, sveve eller dukke opp rett foran dine øyne, er rett og slett utrolig. Roger har en svært eksklusiv samling av effekter. Her er det null plastikk. En utførelse som er perfeksjonert ut til fingerspissene.

Konferansier/toastmaster

Roger bekler denne rollen perfekt og evner å sette seg inn i ditt selskaps behov. Med en unik bakgrunn som allsidig entertainer er det duket for en lattermild kveld. Gjerne med høytidelige øyeblikk, men latteren er aldri langt unna.

Lasershow

Lasershow er gjerne sammensatt av flere lasermaskiner. Showet er komponert og designet til en eller flere melodier som er mikset sammen. Å lage et lasershow til en melodi kan ta alt fra 3-10 dager.

Multimedia Quiz-show for voksne

Multimedia Quiz for voksne Dette har du kanskje sett på utenlandske tv-show. Nå kan du endelig bestille dette til ditt eget arrangement. Stilig, nytt, spennende og morsomt.Fotballquiz, musikkquiz, frimaquiz eller hva som helst. Vår Quiz-vert gir showet et ekstra løft med sin tilstedeværelse, premiering og morsomme replikker. KONTAKT OSS Multi Media Quiz-Show Dette er noe [...]

Show og innslag med fart og humor

Ønsker du en som kan alt innen showmanship? Roger kan forføre publikum, få dem til å le hysterisk, skape spenning, for i neste øyeblikk å få dem til å måpe av forundring.

Morsomt til ditt arrangement

Selfiespeil

Årets nyhet for partyløver, eller rettere sagt for deg som arrangør. En helt ny, stilig og morsom aktivitet som publikum kan bruke masse tid på, gjennom en hel kveld. Gå bort til speilet, trykk, og vipps, speilet tar bilder av deg eller flere samtidig. Del på facebook, instagram eller be om utskrift.

Speilet leveres med rød løper, køskiller og partyeffekter. Du kan velge mellom sølv eller gullfarget ramme. Speilet har lyd og forteller deg om prosessen. SMIIIIL

Ut av kroppen-opplevelse

Stilig i entreen til firmafesten, perfekt til alle events som vil ha noe helt spesielt. Morsomme bilder går aldri av moten. Gå inn bak kabinettet. Når frontgardina åpnes, er ditt hode plassert på en pidestall. Ser helt utrolig ut. Ta bilde og del med dine venner. Vi har også fotostasjon med papirbilder.

 • Roger var god, irriterende god.

  Bjørn Hosen Åfjord Frivilligsentral
 • Roger fikk nærmest hårene til å reise seg på publikum. Et spesielt og totalt utenfor boksen-show. Humor og skarp magi. Diverse oppgaver og tull med tall, som lurer selv den mest oppegående, er alene et kjempeopplegg.

  Kryptos Ungdomsklubb
 • Sjømatfestivalens absolutt mest fornøyelige innslag!

  Vesterålens Avis
 • For de som trodde de var kommet til Peter Pans rike var nok det ikke langt unna sannheten. Sceneshowet tok publikum med storm fra første øyeblikk. Roger viste tydelig hvordan man skal underholde barn og han leverte et kjempeshow. Barna nærmest hylte av latter!

  Brønnøysunds Avis
 • Takk for super levering i 10 år. Nok en publikumsrekord ble slått i 2018. Takker også for makeløs god service. Tror hver og en gikk hjem med et stort smil. Vi vil ha deg tilbake i 2019.

  Uti Havet, Mausund Arr. Komitè - Kine Lydia
 • Et forrykende flott familieshow du leverte i januar 2018. Du har en unik evne til å skape god kommunikasjon med publikum. En herlig forestilling med masse engasjement, latter og lyd fra salen. Flott at flere barn fikk delta aktivt i showet. Vi har booket nytt show i 2019.

  Silje T. Eriksen UL Framsteg
 • Tusen takk for et fantastisk show her på museet i dag. Latterkrampegarantien ble innfridd. Her lo vi til tårene rant. Vi gleder oss allerede til neste besøk.

  Adele Grande Norweg
 • Vi har sjelden hatt mer gøy. Et forrylende show med Roger Skar. Både barn og voksne storkoste oss og lo så tårene trillet. Rett og slett unikt!

  Raymond Andreassen Mosjøen
 • Roger var med når Playroom Event bisto DNB med deres Sommerturne 2014. Det var en omfattende turné i hele Nordland fylke. Roger skapte ett stort engasjement hos barn i alle aldre. Latter, glede, kreativitet er ord som beskriver showet. Roger møtte alltid opp i tide, og var godt forberedt. Det var en sann fryd å ha med Roger på tur, og om vi skal ha liknende opplegg ringer jeg han. Anbefales på det sterkeste!

  DNB Roadshow
 • Quiz-showet var for meg høydepunktet. Det at så mange fra publikum fikk delta i en konkurransen var definitivt en suksess. Dette er jo noe mange kjenner seg igjen i fra Buzz på play station. Å få servert dette i så stort format var rett og slett stilig.

  Kent O. Hammer Ikea

FÅ ET TILBUD

Vi leverer hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search