Close up magic

Riktig utført er close up magic den kunstarten som kommer nærmest stjernehimmelen. Å se ting forsvinne, sveve eller dukke opp rett foran dine øyne, er rett og slett utrolig.

Roger har en svært eksklusiv samling av effekter. Her er det null plastikk. En utførelse som er perfeksjonert ut til fingerspissene.

Close up magic

Riktig utført er close up magic den kunstarten som kommer nærmest stjernehimmelen. Å se ting forsvinne, sveve eller dukke opp rett foran dine øyne, er rett og slett utrolig. Roger har en svært eksklusiv samling av effekter. Her er det null plastikk. En utførelse som er perfeksjonert ut til fingerspissene.

Puzzel og oppgaver

For å gjøre opplegget mer variert og morsomt, legges inn flere oppgaver som publikum skal løse.  Roger er et oppkomme av oppgaver og morsomme, praktiske gåter.

Dette er fortløpende underholdning for tilfeldig forbipasserende. Egnet til å sjokkere, engasjere og imponere hvem som helst.

Instagram og facebook

Mange kunder filmer møte med Roger, for å fange spektakulære øyeblikk. Se video under, så skjønner du. Egnet til å dele på sosiale media for blest. For å gjøre opplegget mer variert og morsomt, legges inn flere oppgaver som publikum skal løse.  Roger er et oppkomme av oppgaver og morsomme, praktiske gåter.

Her vil det være noe for en hver smak.

Dette er fortløpende underholdning for tilfeldig forbipasserende.  Egnet til å sjokkere, engasjere og imponere hvem som helst.

Rope magic

Puzzel og oppgaver engasjerer alltid.

Se Rogers ekstreme ferdigheter her!

  • Roger var god, irriterende god.

    Bjørn Hosen Åfjord Frivilligsentral
  • Roger fikk nærmest hårene til å reise seg på publikum. Et spesielt og totalt utenfor boksen-show. Humor og skarp magi. Diverse oppgaver og tull med tall, som lurer selv den mest oppegående, er alene et kjempeopplegg.

    Kryptos Ungdomsklubb

FÅ ET TILBUD

Roger kan bestilles hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search