Dekor

Ballongdekor er perfekt for å skape blikkfang. Vi har lang erfaring og tilpasser form og farge på ballongdesign etter ønske. Vi kan levere store girlandere, ballongbue, ballongsøyler, ballongklaser og mye mer.

Se et utvalg av våre tilbud under på denne siden. Utfordre oss gjerne! 

Dekorkunst

Vi liker utfordrende forespørsler. Vi liker også en god telefonprat for å avdekke ambisjoner og ønsker, gjerne en befaring på stedet. Det er lite fasit i denne kunstformen.

Ballongsøyler

I noen tilfeller anbefaler vi søyler i stedet for portal. De er mer stilig og enklere å flytte på, da de er festet til et gulvstativ. Man kan også lage en portal av søyler, slik at portalen blir mer mobil. Kan plasseres hvor som helst, ute eller inne.

Kan lages i ulik høyde. Standard 180, 260 eller 310 cm.

Fotballdekor

Figurer

Ballongsalg

Hos oss kan få kjøpt alt du behøver av gummiballonger, folieballonger, samtlige spesialballonger, zeppelins – med og uten trykk. Vi driver ikke først og fremst med salg, men med dekor. Siden vi driver stort med dekor og artisteri med ballonger, har vi landets største lager. Av den grunn kan vi levere raskt og billig.

Ønsker du å bestille spesielle farger (etter fargekode) eller ballonger med trykk, bør du være ute i god tid. Dette er en prosess som tar tid, gjerne noen uker.

Ballongdekor tak

Dekor som henger ned fra tak gir et helhetlig bilde sammen med dekor i øyehøyde. Sammen med søyler på gulv og rosetter på vegger blir dekoren dekkende for hele rommet, uansett hvor du måtte befinne deg.

Ballongportaler

Portaler er dekorativt for inngangsparti, enten dette er utendørs eller innendørs. Man kan også bruke søyler på hver side av inngangen, for å markere partiet.

Gave i ballong

Eventmarked.no er distributør for dette konseptet i skandinavia. Genial maskin. Utvilsomt firmaets mest brukte apparat. Her kan du åpne glassklare spesialballonger, slik at du kan legge gaver inn i ballongen.

Man kan lage en tematisk gave for Valentine, morsdag, påske, bursdag, jul, dåp, bryllup osv. Man kan legge inn smykker, parfyme, hansker, undertøy, bamser, dvd, gavekort og masse annet.

Ballongene forsynes med cellofanpose, pynt og sløyfe, som matcher fargene på gaven. Videre har vi spesielle esker som hele ballongen settes i. Da er det bare gavepapir som mangler. Originalt, eksklusivt og veldig populært!

Girlandere

Disse kan brukes for å senke taket, slik at stemningen blir mer intim. Girlandere kan også gå på kryss og tvers, danne trekantform eller ende opp i en form som en portal.

Moduler

Dette er moduler som vi kan henge på vegg eller ned fra tak. Her kan vi lage flagg eller andre kreasjoner, bilde av nisse, logo eller hva du vil. Lages så stor du måtte ønske. Ønskes logo, send over bilde på epost med fargekoder.
Vi har også fullfarge-laser som kan projisere logo på vegg både ute og inne.

En ramme spennes opp og ballonger settes inn. Motiv og ballonger velges på forhånd.

FÅ ET TILBUD

Vi leverer hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.