Utleie for voksne

Vi har et rikt utvalg av utstyr til utleie for voksne. Vi kan nevne fotballdart, bukseløp, gladiatorkamp, bungee run, NASA Gyroscope, magisk kabinett, crazy boksing og mye mer!

Limbo

Dette skaper stemning uansett lag eller alder. Lokk med noen fine premier og sett på musikken.Vi leverer gjerne litt ballongpynt og kunstig vegetasjon for å lage ekstra stemning.

Porselen Grand Prix

ÅRETS MØKKALØP: Et race med mortoriserte toalett, speaker, skumle lyder kjent fra omtalte tema. Hjelm med toalettbørste, en høytidelig kåring av jumbo og dassmester, der de stikker hodet opp av skåla, og blir fotografert. Genialt for firmafesten, gatefest eller for pur moro. Her garanteres latter, skitne møkkaregler og en god porsjon drittprat fra konferansieren.

Slukk lyset

Interaktivt spill der konkurranseinstinktet trigges maksimalt. To deltakere eller lag. Slukk flest mulig lys på tilmålt tid. Se video under. Ulike spill, vanskelighetsgrader, lyder og fanfarer. Stort display, der alle tilskuere kan følge med på resultatene. Blikk – Reaksjon – Taktikk – Hurtighet. Arealbehov: 2×2 meter. Vaktbehov: 1 pers. Alder: 5+.

Se video her og her

Fotballdart

Fotballdart går som en farsott over hele verden. Ikke så rart for dette er veldig engasjerende. Her kan man skyte med pil og bue, med piler som fester seg til borrelåsen. Slageren er allikevel spesialfotballer som fester seg til blinken. Innendørs gulv, renkostet asfalt eller kunstgress er supert underlag. Denne kan som du sikkert skjønner, ikke brukes på gress, da borrelåssystemet vil bli ødelagt etter kort tid.

Se video

Pitstop

Gutta bretter opp skjortearmene og jentene skal ikke være dårligere. Her skal det skiftes hjul på kortest mulig tid. To deltakere av gangen utstyres med muttertrekkere, arbeidshansker og reservehjul.

Konkurransen er spesielt morsom om man deler inn i 2 lag på 3-5 personer på hvert lag. Lag da en konkurranse etter stafettprinsippet. Bruk gjerne arbeidshansker som stafettpinne. Det skaper den nødvendige utfordringen for å gjøre dette til en stor hit. dette er først og fremst en voksen/ungdomsaktivitet, men kan brukes ned til 10 år, da med voksne til stede. Hold langt hår unna drillen!!

Se video

Bukseløp

Konkurranse med 2 sett kjempebukser for 3 personer. 6 personerkan altså delta. Egner seg for stafett, bykamp, ungdomsarrangement m.m. Faller en, faller også de andre på samme lag. 

Her også en utgave med barnestørrelse. Vi legger gjerne inn limbo, løpe rundt kjegle og andre hindringer for å få stafetten så utfordrende som mulig. La de gjerne bære en bøtte vann hver og se hvem som kommer frem med mest vann.

Hastighetsmåling

Vi har ulike måter å måle hastighet på. Radar er den rimeligste. Her finner du to ulike måleapparater med radar som basis. Dette er en håndholdt radar som måler nøyaktig. Vi har testet denne under bilkjøring og den måler like godt som et speedometer. Batteridrevet. Stå bak ballen og skyt mot målet. Trykk inn avtrekkeren og hold til ballen treffer målet. Hastigheten kommer opp på displayet, bak på radarpistolen. Enkelt!

Radar med trådløs overføring. Stort tydelig display som viser hastigheten, slik at alle tilskuere kan følge med på resultatene. Egen bøyle som gjør det lett å henge opp displayet på en trygg og synlig plass. Radaren leveres med eget stativ og gir trådløst signal til displayet. Når skuddet går, dukker hastigheten opp på displayet umiddelbart.

Bumper fotball

En skikkelig morsom måte å sparke fotball på. Man blir utrolig hemmet av disse svære draktene. Dette gir mye latter og glede. Ønsker du en skikkelig crazy oppvisning, bestill våre oppblåsbare kostymer. Mer info om dette produktet kommer senere i år. Vi leverer bumperballs med en egen oppblåsbar fotballbane på 12×6 meter. Her kan man spille fra 2-6 spillere, der rødt lag spiller mot blått lag.

Man spiller med vanlig fotball. Kan også leveres med lydanlegg, kjempefotball og kommentator. Veldig morsom aktivitet på gressmatta eller inne i en gymsal. Vi har tips til mange kule konkurranser og aktiviteter.

Se video her og her

Se flere fotball aktiviteter her

Oppblåsbar boksering

Her får voksne slå løs på hverandre uten å bli skadet. Enorme polstrede hansker og en myk oppblåsbar boksering sørger for en trygg ramme. Vi leverer selvfølgelig et blått og rødt sett, slik at man kan utføre valgkamp, hvilket er høyaktuelt i 2013. Ønsker man gjøre mer ut av seansen, leverer vi både pa-anlegg, dommer og konferansier.

Her er det klart for et oppgjør mellom rødt og blått. Blir det røde roser eller blåveis? Be inn to politikere og kjør duell. Vi kan levere hele pakken ferdig med politikere, lydanlegg og kommentator/dommer. Etter seansen er det åpen kamp for publikum.

Bokseringen gir mye action og latter. Action varer imidlertid aldri lenge. Man får raskt høy puls av de store hanskene og gulvet som gir etter.

Se video her

Mega sumobryting

Mega sumobryting Sumobryting er morsomt, eller rettere sagt en klassiker innen underholdning. Vi har i mange år prøvd å utvikle denne gamle sporten, nå har vi klart det. Dette har blitt hysterisk morsomt. Brytematta er skiftet ut med en oppblåsbar arena, der det er tungt å bevege seg. Dette gjør at man blir enda mer [...]

Hesteridning

Hesteridning er en av de mest komiske voksenaktivitetene vi har. Gjerne sammenkoblet med en av våre cowboykonkurranser. Kan kjøres som en stafett med flere lag. Hesteridning er en slager når man skal ha et cowboyparty. Vi har også hester i barnestørrelse. Startsignalet går. Hvem blir vinner av Crazy V6?

Vi kan skaffe musikk, dekorasjoner og hjelpe deg med å skape et riktig miljø. Hva med verdens raskeste rodeookse?

Se video fra rodeo her

Armbak

Det er duket for ekstremsport. Her må du ta i det du makter. Profesjonelt armbakbord med berøringsalarm og polstrede puter. Lag gjerne en turnering med premiering i ulike klasser. Dette er faktisk en kjempehit.

Se video

Selfiespeil

Årets nyhet for partyløver, eller rettere sagt for deg som arrangør. En helt ny, stilig og morsom aktivitet som publikum kan bruke masse tid på, gjennom en hel kveld. Gå bort til speilet, trykk, og vipps, speilet tar bilder av deg eller flere samtidig. Del på facebook, instagram eller be om utskrift.

Speilet leveres med rød løper, køskiller og partyeffekter. Du kan velge mellom sølv eller gullfarget ramme. Speilet har lyd og forteller deg om prosessen. SMIIIIL

Cashbox

Cashbox er en slager når man skal lage liv. Alle har sett dette på tv, så denne aktiviteten er godt kjent. Vi leverer gjerne med konferansier og lyd. Diskuter med oss om hvilke muligheter som finnes. Enkelt sagt er det hvor mange penger eller hvilke premier du legger inn som bestemmer hvor populært dette skal bli. Vi har ulike Cashboxer og enda flere måter å utføre dette på. Ta kontakt for en idemyldring. Cashbox kan også leies til egen betjening.

Se video her og her

Basket Bungee run

Basket bungee run Nyhet! En ny versjon av bungeerun. Her en litt mer utfordrende utgave, der du skal kaste en basketball i kurven. Høres ikke så vanskelig ut, men med kraftig strikk i ryggen får de fleste utfordring nok. Sykt morsomt. En av de morsomste voksenaktivitetene vi har. Meget god publikumsattraksjon. KONTAKT OSS FÅ ET [...]

Superhero sumobryting

Nyhet! NB! Vanlige sumodrakter kan gi varige skader i hode og nakkeregionen. Bruk derfor kun utstyr med nakke/hodebeskyttelse. Hjelm er ikke nok til å ta av støt om du faller bakover i fart, spesielt hvis du faller utenfor matta. En klassiker er blitt enda morsommere og tryggere. Den røde pilen viser den avgjørende beskyttelsen.

Se video her og her

Ut av kroppen-opplevelse

Stilig i entreen til firmafesten, perfekt til alle events som vil ha noe helt spesielt. Morsomme bilder går aldri av moten. Gå inn bak kabinettet. Når frontgardina åpnes, er ditt hode plassert på en pidestall. Ser helt utrolig ut. Ta bilde og del med dine venner. Vi har også fotostasjon med papirbilder.

FÅ ET TILBUD

Vi leverer hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search