Kjøpesenter

Vi tilbyr en rekke aktiviteter til ditt kjøpesenter. I tillegg til diverse sceneaktiviteter tilbyr vi blant annet pikkolo fra hotell Cæsar, «medmennesket» som betaler kundene sine varer, og mye mer.

Dekor

Ballongdekor er perfekt for å skape blikkfang. Vi har lang erfaring og tilpasser form og farge på ballongdesign etter ønske. Vi kan levere store girlandere, ballongbue, ballongsøyler, ballongklaser og mye mer. Utfordre oss gjerne ! Ta kontakt for en hyggelig prat rundt ditt arrangement.

Se et utvalg av våre tilbud under på denne siden.

Scene – lyd – lys – effekter

Ved bruk av våre mange effekter er det mulig å løfte arrangementet til nye høyder.

Stunt for voksne

Vi tilbyr mange morsomme stunts for voksne, som pikkolo fra Hotell Cæsar, medmennesket som betaler for varene til kunden og cashbox.

Utleie for barn

Vi har et rikt utvalg av utstyr til utleie for barn. Vi kan nevne maskoter, andedam, bukseløp, pitstop, sukkerspinn noen få ting som maskoter, boksering, fotballdart og mye mer. Se vårt utvalg her.

Valentine

Utdeling av valentineballonger til alle kunder. Vi har ulike typer ballonger. Finn ut hvor mange du trenger så finner vi en god pris. Med eller uten helium. Selfiehjerte har blitt en populær greie til Valentine. Vi setter opp et valentinehjerte på gulvstativ. Kundene kan da ta bilde av seg selv eller sammen med sin utvalgte. Se bilde under.

FÅ ET TILBUD

Vi leverer hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search