Dino- show

Nå kan du bygge din egen Jurassic Park med vår hjelp. Fullanimatroniske dinosaurer som kan gå, lage dinosaurbrøl og du kan til og med få deg en ridetur. Et uforglemmelig, forhistorisk eventyr for hele familien.

Vi bygger etter areal og budsjett. Opplegget skremmer ikke og er tilpasset interessegruppen.

Dinosauregg
Dette er et digert dinosauregg som barna kan krype inn i. Det var dette egget Torvald lå i når han var liten baby.

Her kan foresatte ta bilde. Vi kan også levere en betjent fotostasjon, der barna får med seg bilde hjem, eller at arrangør selger bilder til kundene. Vi har flotte kulisser, palmer, vulkan og en morsom fortelling som barna elsker å høre på.

Lærerik og passe tullete historie. Opplegget er meget godt gjennomført og du blir bare dratt med til dinosauralderen.

Huden ser ikke bare ekte ut når dinosauren rører på sine kroppsdeler, den kjennes også ekte ut, når du tar på den.

RonalDINO
Han er en brontosaurus og kan bli opp til 90 000 kilo og 30 meter lang i voksen utgave. RonalDino er heldigvis ikke så stor. Brontosaurus blir også kalt «langhals».

Barna kan ri på brontosaurusen. Langhalsen er det største landdyret som har eksistert. Er du klar for en ridetur?

Et forhistorisk møte

Vi kommer med en dinosaur om du vil ha det enkelt, eller en hel park med mange aktiviteter, dinosaurer, kjempeegg, vulkan, beplantning, dinosaurspill, dinosaurmaskoter og masse moro.

Vi har ulike dyr, en populær babydinosaur som barna elsker, Kjøttulf som er den mest fryktinngytende, nemlig en Tyranosaurus Rex, så har vi Torvald triceratops som er 140 millioner år gammel. Til slutt RonalDino som er en langhals, eller brontosaurus.

 

De to sistnevnte kan gå rundt helt fritt, mens barna sitter på ryggen. De er fullanimatroniske og brøler, rører på seg, blunker med øynene og føles helt ekte ut når man tar på dem. Fantastisk opplevelse for små barn.

Se video under og hør gjerne på Torvalds historie. Utrolig morsomt. Barna følger alltid spent med og voksne ler godt.

Kjøttulf (T-Rex)

Tyranosaurus Rex eller T-Rex som noen kaller den, er en av de mest fryktinngytende skapninger som har levd på jorda. Vi har lagd et opplegg som er tilpasset barn fra 2-8 år, som er hovedmålgruppa for «dinosaurinteresse».

Noen få er litt avventende i starten, men da hilser de velvillig på vår lille babydinosaur og blir med inn i kjempeegget og blir fotografert. Så blir de fotografert ved siden av Kjøttulf. Da er veien kort til å ri en tur også. Vi har dessuten volumkontroll og skrur av lyden hvis noen er redde.

Opplegget leveres med trent personell som handterer barn på en trygg måte. Hver aktivitet er inngjerdet, slik at det barnet som er innafor får vår fulle oppmerksomhet og ro. Gjerdene bidrar også til de beste tenkelige forhold for foresatte, når de skal ta bilder.

Vårt beste og mest spennende opplegg for denne aldersgruppen!

Er du klar for en ridetur?

FÅ ET TILBUD

Dino-show kan bestilles hvor som helst!
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search