Gorilla Zoo

Dette er et konsept som er anvendelig til ulike anledninger. Som videoen under viser, består denne seansen av å skremme en utvalgt voksenperson, for at andre skal få en god latter.

Den «tilfeldige» personen har vi selvfølgelig snakket med på forhånd, men vedkommende vet ikke HEEEELTklar over hva som skal skje. Se video og les deretter lengre ned på siden.

Utrolig underholdende!

Vi kan også sette band på gorillaen Brutus, slik at barn kan leie den, kanskje for å skremme andre. Vi har også egen «Brutus Photo Booth», der de tøffeste får ta bilde sammen med Brutus. På bildet under ser du at det kan oppstå situasjoner der tankene til de voksne løper litt løpsk.

Det vil garantert bryte ut hysterisk latter som ender opp i mageknipe og uforglemmelige øyeblikk.

Vårt sammenleggbare bur settes opp på 2 minutter, eller vi kan skreddersy bur for anledningen. Vi har også konsept uten bur. Buret har en bakvegg der Brutus hjemmer seg. Når offeret er lurt med inn i buret, durer Brutus gjennom bakveggen med et brøl.

Brutus kan også leies til anledninger der folk blir lurt til å tro at de skal være med på en photo shoot. Se de to jentene her, som trodde de skulle øve til en reklamefilm.

FÅ ET TILBUD

Vi har avdelinger i alle landsdeler.
Kontakt oss for et tilbud i dag.

Start typing and press Enter to search